CRISC

Certified in Risk and Information Systems Control

Bedrijven kiezen vaak voor een expert met een CRISC-certificering om de volgende redenen:

 • Risicobewustzijn

  Een CRISC-gecertificeerde professional is opgeleid in het beheren van risico's en kan bedrijven helpen bij het identificeren en beheersen van risico's in hun informatie- en technologiestructuur.

 • Branche-ervaring

  CRISC-gecertificeerde professionals hebben specifieke kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging en risicomanagement in verschillende sectoren.

 • Bekwaamheid in risicomanagement

  CRISC-gecertificeerde professionals beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om risico's te identificeren, beoordelen en beheersen in een bedrijfsomgeving.

 • Holistische aanpak

  CRISC richt zich op het integreren van risicomanagement in de bedrijfsstrategie, waardoor bedrijven een geïntegreerde en holistische benadering van risicomanagement kunnen krijgen.

 • Toekomstgericht

  CRISC is ontworpen om bedrijven te helpen bij het voorbereiden op toekomstige risico's en de impact hiervan op hun bedrijfsvoering.

 • Continu verbeteren

  CRISC-gecertificeerde professionals zijn verplicht om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden, waardoor bedrijven kunnen rekenen op een expert met de nieuwste inzichten en methoden op het gebied van risicomanagement.

Bij Vimisol beschikken we over CRISC-certificering en zijn we een waardevolle toevoeging voor ieder bedrijf want Vimisol helpt met uw risicomanagement waardoor u zich makkelijker kunt blijven concentreren op uw corebusiness. Als u vragen heeft over de wijze waarop Vimisol uw partner zou kunnen zijn, of u vraagt zich af welke strategische waarde Vimisol aan uw organisatie kan toevoegen, neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Bij Vimisol beschikken we over CRISC-certificering. Wilt u weten hoe Vimisol u kan helpen met informatiebeveiliging? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op