Maatwerk software

Op het gebied van maatwerk software onderscheidt Vimisol zich door samen met u procesverbeteringen te ontwikkelen als partners. Vimisol begrijpt dat het niet gaat om de techniek. Het gaat om de mensen en de processen in uw organisatie. Maatwerk software lijkt soms ver weg vanwege mogelijke investeringen, maar zo werkt dat niet bij Vimisol. Uniek is Vimisol doordat betrokkenheid en betrouwbaarheid ook wordt gecombineerd met ondernemerschap waardoor er ruimte is voor bijzondere vormen van co-creatie.

Vimisol is gebouwd op twee belangrijke pijlers, software ontwikkeling en informatiebeveiliging. Die twee pijlers staan stevig naast elkaar en werken ook prima samen. De unieke wijze waarop Vimisol de kennis uit deze twee pijlers combineert, maakt dat er standaard rekening wordt gehouden met informatiebeveiliging tijdens de ontwikkeling. Daarmee is de software die Vimisol ontwikkeld, gebouwd op basis van security by design.

Vimisol draagt dus positief bij aan de processen in uw organisatie en garandeert passende veilige oplossingen. Vimisol kent de belangrijke succesfactoren en helpt u en uw organisatie graag. Wat dat concreet voor uw organisatie zou kunnen betekenen verkent Vimisol graag met u. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Wilt u weten op welke manier Vimisol uw partner kan zijn voor maatwerk oplossingen? Lees dan ook over hoe belangrijk Vimisol partnerschap vindt.

Meer over partnerschap

Of lees meer over enkele voorbeelden van onze mooie partnerschappen.

Voorbeelden van partnerschap