Partnerschap

Voor Vimisol bent u niet uitsluitend opdrachtgever, maar vooral partner. Partner voor de langere termijn. Samen worden vraagstukken in uw organisatie opgepakt en geven we betekenis aan het verbeteren van processen door inzet van ICT.

Vimisol is nauw betrokken bij uw organisatie en denkt vanuit uw processen in het vinden van oplossingen. Het toevoegen van strategische waarde aan uw organisatie door een langdurige, betekenisvolle en duurzame relatie is het doel.

Maatwerk

Naast maatwerksoftware biedt Vimisol ook maatwerk in de financiering van uw project. Dat betekent dat Vimisol risicodragend deelneemt in de ontwikkeling, implementatie, onderhoud en beheer van de oplossing. Daardoor komt met een kleine investering van uw kant effici├źnte maatwerksoftware beschikbaar voor uw organisatie. Dat is partnerschap volgens Vimisol.

Vanzelfsprekend werkt Vimisol op uw verzoek ook op basis van de meer traditionele afspraken. Daarnaast staat Vimisol open voor al uw idee├źn betreffende andere investeringsmodellen.

Hoe Vimisol uw partner kan zijn

Als u vragen heeft over de wijze waarop Vimisol uw partner zou kunnen zijn, of u vraagt zich af welke strategische waarde Vimisol aan uw organisatie kan toevoegen, neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Wilt u weten welke strategische waarde Vimisol aan uw organisatie kan toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op