Partners

Vimisol verdiept zich in uw organisatie waardoor er partnerschap ontstaat en uw taal wordt gesproken. Daar heeft Vimisol al, naar volle tevredenheid van haar klanten, veel ervaring mee. Enkele van deze ervaringen kunt u hieronder vinden. In alle gevallen heeft co-creatie geleid tot bijzondere successen en langdurige partnerschappen. Denkt u dat Vimisol ook uw partner kan zijn? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Avabel

Een maatwerk oplossing waarbij productie, inkoop en verkoop van artikelen, voor binnen- en buitendienst, via portalen, webshop en ERP aan elkaar is gekoppeld. Het maatwerk beperkt zich niet tot de software alleen. De relatie met Avabel is ook een partnerschap op maat en dat leidt tot mooie successen waar we samen met Avabel trots op zijn.

Ondernemersacademie

Samen met de Ondernemersacademie heeft Vimisol een elektronische leeromgeving ontwikkeld. De coaches en de deelnemers kunnen vertrouwen op de ondersteunende software en ze kunnen hun focus richten op zaken die voor de Ondernemersacademie belangrijk zijn.

Prolof

Eén oplossing voor de registratie van verlof en extra gewerkte uren (overwerk) die gebruikersvriendelijk en overal beschikbaar is voor alle gebruikers. Altijd en overal hebben de gebruikers zicht op de actuele stand. Prolof is duidelijk en actueel voor iedere gebruiker. Er bestaat geen ruis meer over verlof en extra gewerkte uren. Dat voorkomt ruis, tijdverlies en frustratie. Vertrouwen betreffende verlof en extra gewerkte uren is belangrijk om fijn te werken.

Debineo

Vimisol heeft samen met Debineo een oplossing ontwikkeld die bedrijven helpt om eenvoudiger openstaande posten te verminderen. De oplossing leidt tot een betere financiële positie voor de organisaties die met Debineo werken. Door de tijdige en heldere communicatie leidt Debineo software uiteindelijk ook tot minder handwerk en een betere klantrelatie.

Wilt u weten wat Vimisol voor uw organisatie als partner kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op